proiectul a luat nastere din dorinta clientilor de a aduce prajitoria si cafeaua mai aproape de consumatori, într-un spatiu cat mai accesibil, nou amenajat într-o cladire istorica si a carei amenajare sa se incadreze într-un buget minimal. amenajarea pleaca de la grafica brandului si adauga elemente ce tin de industrial si de natural în ideea de a exprima cat mai clar ideea de manufactura, de unicitate si dinamism specifice productiei cafelei de specialitate. dispunerea diagonala a parchetului masiv directioneaza strada spre bar si spre scara catre subsol, unde se întampla prajirea cafelei. acelasi material creeaza banchete si îmbraca partial peretii, fiind complementat de o tesatura metalica în ansamblul barului si al backbarului. tabla expandata sau dispusa în platbande, luminile minimale si scaunele din lemn curbat trimit spre epoca antebelica în care tehnologia si designul evoluau împreuna. grafica reprodusa manual sub forma unui mural realizat de un artist plastic apropiat clientilor întretine acelasi spirit artizanal care transpare din aerul amenajarii intr-o formula semi-abstracta.
echipa: adrian oancea, ana oancea / data finalizarii: 2020 / suprafata: 60 mp